Kasvattajanimemme "Millan" tulee tiibetinkielisestä, auringonnousua tarkoittavasta sanasta. Aloittihan kennelimme perustaja, Emeritus- tuomari Anna-Liisa Paasio kasvatustyönsä nimenomaan tiibettiläisillä roduilla.

Kasvatamme koiria yhdessä puolisoni Juhanin kanssa Kouvolassa, Kannuskosken kylässä. Vanha, idyllinen kansakoulumme laajoine pihapiireineen tarjoaa mitä parhaimmat puitteet harrastuksellemme.

Olemme molemmat suorittaneet Suomen Kennelliiton kasvattajien perus-ja jatkokurssit ja allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen.

Olen kehätoimitsija, Junior Handler- tuomari, jalostusneuvoja, käyttäytymisen jalostustarkastuksen toimihenkilö, PK-kokeiden koetoimitsija ja koulutusohjaaja. Lisäksi olen läpäissyt SuKoKa:n Kasvattaja-Akatemian hyväksytysti vuonna 2016.

SuKoKa logo vaaka CMYK

Olen Suomen Kennelliiton, SuKoKa ry:n, Tiibetinspanielit Ry:n, Saksanpaimenkoiraliiton ja rodun Saksalaisen kattojärjestön (SV) jäsen sekä rotujärjestömme Suomen papillon-ja Phalenyhdistys ry.n varapuheenjohtaja.

 

Kasvatamme tällä hetkellä Saksanpaimenkoirien molempia karvamuunnoksia, Tiibetinspanieleita sekä Papilloneja. Mikäli haluat kuulla lisää koiristamme sekä kasvattamistamme roduista, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää. Olet myös tervetullut tutustumaan koiriimme sopimuksen mukaisesti.

 

Tervetuloa kotisivuillemme toivottavat Tanja ja Juhani Paasio

 

Täällä voit tutustua kotiimme ja pihapiiriimme.

 

DSC04792

DSC04810

DSC04744

DSC04804 2

DSC04806 2

DSC04824

DSC02756

 

DSC02752 2

 

DSC04849

DSC04036

DSC04755

DSC04088 2

DSC02754

DSC04043 2

DSC04090

DSC04049

DSC04791 2

 

Saksanpaimenkoirat

Perhoskoirat

Tiibetinspanielit

Pennut

 

Saksanpaimenkoira on maailman suosituin palveluskoira. Se on kehitetty 1900-luvun vaihteessa senaikaisista Saksalaisista paimenkoiratyypeistä päämääränä luoda kestävä ja monipuolinen käyttökoira jolla on edellytykset vaativiin suorituksiin.

Saksanpaimenkoira on vahvahermoinen, tarkkavainen, uskollinen ja ehdottoman lahjomaton. Se on olemukseltaan kunnioitusta herättävä, tottelevainen ja luonteeltaan hyväntahtoinen ihmisiä ja muita eläimiä kohtaan. Se on jalomuotoinen ja ylväs koira josta huokuu sen vuosisatainen historia ihmisen palveluksessa.

Tavoitteenamme on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia, hyväluonteisia, elinvoimaisia ja terveitä Saksanpaimenkoiria. Kasvatustyömme perustuu johtaviin Saksalaisiin verilinjoihin, joista olemme tuoneet Suomeen lukuisia huippusukuisia, hyvähermoisia ja terveluustoisia koiria.

Saksanpaimenkoira kuuluu SKL:n PEVISA-ohjelmaan, jolla pyritään vastustamaan luuston kasvuhäiriöitä. Kaikki jalostukseen käyttämämme koirat on tutkittu ohjelman edellyttämällä tavalla lonkkanivelien, kyynärien ja selän osalta.

 

DSC04978 3

Millan Maria Aurora on jo superveteraani-ikäinen ja toimii terhakkana pihavahtina ja kaverikoirana. Aura kuten sen kaikki kuvatut sisarukset ovat luustoltaan terveitä.